Over ons

Over ons

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt verzorgen wij al bijna tien jaar alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor loodgieterswerk, zinkwerk, cv-ketels, airco’s en ventilatiesystemen. Ook voor alle zaken die komen kijken bij een renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Naast bovengenoemde werkzaamheden, is onze specialisatie het plaatsen van duurzame installatiesystemen. Denk aan warmtepompen en zonnepanelen, waarmee wij in staat zijn panden CO2-neutraal te maken.

Deze specialisatie zorgt ervoor dat wij u een breed palet aan diensten bieden, waardoor u alles bij één leverancier kunt onderbrengen. Dat heeft meerdere voordelen: van een scherpere offerte tot het gemak van slechts één contactpersoon.

Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf met jonge, energieke vakmensen in dienst. Omdat wij op de toekomst gericht zijn, worden alle innovaties in ons vakgebied door ons nauwlettend in de gaten gehouden. Wij houden van aanpakken en werken oplossingsgericht. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals persoonlijk contact met de klant. Zo komt het dat wanneer u ons belt, wij altijd op de hoogte zijn van wat er bij u speelt. Door onze korte lijnen kunnen wij u altijd snel helpen.

Bij alle diensten die wij aanbieden garanderen wij een uitstekende service én goede nazorg. Dus ook na langere tijd staan we altijd voor u klaar. Wij zorgen altijd voor een tevreden klant!