Aardwarmte en zonne-energie

Aardwarmte en zonne-energie

Duurzame installatietechnieken zijn de specialiteit van ons bedrijf.

Wij leveren en installeren warmtepompen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hiermee wordt gebruikt gemaakt van duurzame energie (de warmte van de aarde) in plaats van gas. Dit verschijnsel bestaat al langer, maar is de laatste jaren in een stroomversnelling terecht gekomen. Wij plaatsten de eerste warmtepomp al in 2007 en hebben inmiddels vele tevreden referenties.

Ook het plaatsen van zonnepanelen behoort tot onze specialiteit. Wanneer zonnepanelen gecombineerd worden met een warmtepomp, is een pand of woning volledig CO2-neutraal te maken. Doordat u geen gas en elektriciteit meer gebruikt spaart u het milieu. Daarnaast levert het u een forse kostenbesparing op. Wij zijn uitstekend op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en hebben veel ervaring. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden voor duurzame installatietechnieken.

Door onze inspanningen op het gebied van duurzame installatietechnieken zijn wij door de Gemeente Oirschot benoemd tot ‘Duurzame ondernemer van het jaar 2013’.